Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Παράκλησις Βοηθείας


Είναι 37 χρόνια που προσπαθούμε να αποπερατώσουμε τον Οίκο της Παναγίας μας και 48 χρόνια από την επίσημη ίδρυσι της Ενορίας μας στον Πράσινο Λόφο Ηρακλείου Αττικής.
Το περισσότερο, της μέχρι τώρα εργασίας μας, οφείλεται στην στήριξι των ευλαβών Πιστών όλης της Ελλάδος. Είναι, δηλαδή, αποτέλεσμα ελεημοσύνης και καλής διαθέσεως των Χριστιανών μας όλης της Επικρατείας της Πατρίδος μας και του εξωτερικού, και δικής μας επαιτείας = ζητιανιάς. Το πράττουμε αυτό από τον άσβεστο πόθο μας να ολοκληρώσουμε ένα όνειρο 55 έτων των Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, που ξεκίνησαν αυτόν τον γραφικό Ιερό Ναό, στον οποίο δραστηριοποιούνται δεκάδες άνθρωποι, νέοι, παιδιά, άνδρες, γέροντες και κυρίως τα πολύτιμα πρόσωπα του Ενοριακού Χριστιανικού Ομίλου Γυναικών, που στελεχώνουν Ομάδες δράσεως κάθε κατηγορίας και ενδιαφέροντος και 13 Νεανικές Χριστιανικές Συντροφιές.
Έτσι, για μιά ακόμη φορά, συστήσαμε Λαχειοφόρο Αγορά με την Ευλογία του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Κυρίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και με την Άδεια των Υπουργείων Οικονομικών και Υγιείας – Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπ’ αριθμόν Π2β/Γ.Π./115289/11/3-2-2012, η οποία διαθέτει τους Λαχνούς της από το εφετινό Πάσχα 2012, με 2 (δύο) καινούρια, οικονομικά αυτοκίνητα και άλλα 15 αντικείμενα συνολικής αξίας 41.000 Ευρώ.
Παρακαλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή με την αγορά κάποιων Λαχνών, τιμή ενός Λαχνού 2 (δύο) Ευρώ και μέσω του Διαδικτύου, με τά ακόλουθα βήματα:
1) Με κατάθεσι στον Ειδικό Λογαριασμό της Λαχειοφόρου Αγοράς στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλάδος με IBAN GR7201101540000015490868898 ή στην ALPHA BANK  GR0801401370137002101064545,
2) Αποστολή αντιγράφου της καταθέσεως στο spanagiaspl@hotmail.com και διευθύνσεως αποστολής των Λαχνών,
3) Αποστολή από τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας Ανεγέρσεως του Ι. Ναού των Λαχνών στην διεύθυνσι που θα υποδείξετε και στο ονοματεπώνυμο που θα δηλώσετε. (Ἐξοδα ταχυδρομικής αποστολής, για λιγότερους των 15 λαχνών, 0,60 λεπτά, γιά συστημένο 2,50 Εὐρώ, καταβάλονται μαζί με την αξία των λαχνών).
Οι Λαχνοί κυκλοφορούν σε μπλοκ των 100. Μπορείτε να αγοράσετε από 1 Λαχνό μέχρι και όσους δεν έχουν διατεθή ή να διαθέσετε Λαχνούς σε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας, εάν επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθεια γινόμενοι Κτίτορες του Ιερού Ναού Παναγίας Πρασίνου Λόφου.
Η Κλήρωσι θα πραγματοποιηθή στην Αίθουσα του Ιερού Ναού «ΣΥΝΑΞΙΣ» δημόσια,
την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, Ώρα 6.00 μ.μ. στην συμβολή των οδών Ματρόζου και Αλαμάνας,
 με επιθυμητή την Παρουσία όλων, που επιθυμούν.
Παρακαλούμε και για την μικρότερη συνεισφορά σας, σε τόσο δύσκολη περίοδο κοινωνικά και οικονομικά, ευχόμενοι να σας στηρίξη κι εσάς η Δέσποινα του Κόσμου και Προστάτις μας Υπεραγία Θεοτόκος. Όπου βρίσκεσθε, σε ολόκληρη την Ελλάδα μη μας ξεχάσετε. Ήδη αντιμετωπίζουμε την συγκινιτική διάθεσι του πιστού κόσμου, και σ’ αυτήν ελπίζουμε. Αφού όλοι μαζή μπορούμε να ολοκληρώσουμε την δύσκολη προσπάθειά μας με λίγη καλή διάθεσι.
Πρωτίστως παρακαλούμε για την θερμή προσευχή σας και την ηθική σας συμπαράστασι.
Συνθημά μας: «Μη λυγίσης πριν το τέλος»!
Ο Ιερός Ναός της Παναγίας καταφεύγει στην προσφορά σας, όπως όλοι καταφεύγουμε σε κάθε δυσκολία της ζωής, στην Παναγία μας. Κι εμείς θα ευχώμαστε διαρκώς για σας και τους δικούς σας ζώντες και αναπαυθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου