Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εκδρομή 12 / 5 / 2012 - Ιερά Μονή Οσίου Μελετίου


Στις 12 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε από την ενορία μας, εκδρομή των Νεανικών Συντροφιών στο Μοναστήρι του Οσίου Μελετίου κοντά στην περιοχή της Οινόης. Κάθε χρόνο η Ενορία μας, πραγματοποιεί τουλάχιστον μία εκδρομή στην οποία συμμετέχουν τα παιδιά της Ενορίας, οι Ιερείς, οι Κατηχητές, Συνεργάτες και βέβαια όσοι Γονείς το επιθυμούν.
Όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία αυτών των εκδρομών, γνωρίζουν πόσες όμορφες στιγμές προσφέρουν. Καλή διάθεση, γέλιο, πολύ παιχνίδι, συντροφικότητα, και μία ευχάριστη εξάντληση στο τέλος της ημέρας.
Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ, οπότε ζητώ κάποιος από τους συμμετέχοντες να μας παρουσιάσει ένα χρονικό της εκδρομής.

Μία συλλογή φωτογραφιών που τράβηξε ο Νίκος, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βασίλης

1 σχόλιο:

  1. Ως αρχιτέκτονας για το κηνύγι του Θησαυρού με τη Συνεργασία του Νίκου (μιλάμε για πολύ σκάψιμο... κοντέψαμε να βρούμε πετρέλαιο...), του Βασίλη αν και απόντος (οι θέσεις ήταν μια χαρά) και το σχέδιο της Έλενας (φοβερός πειρατικός χάρτης!), έχω να δηλώσω ότι επί μία ώρα σχεδόν σκάβανε όλες οι ομάδες να τον βρουν για να έρθει η τελευταία ομάδα (outsider) με το Γιώργο να το βρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή