Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ερωτική Νεανική Συνάντησι



Η σφοδρή, καρδιακή και υπαρξιακή αγάπη μας για τον Νυμφίο της ψυχής μας Σωτήρα Χριστό δηλώθηκε και πανηγυρίσθηκε στην εφετινή Εορτή Νεότητος, την 18η επί Ποιμαντορίας του Σεπτού μας Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Σεβασμιωτάτου Κυρίου Κυρίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α’, από την Χριστιανική Νεότητα της Τοπικής μας Εκκλησίας, των Δήμων Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας – Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου Αττικής.

Η λαμπρή Εκδήλωσις έγινε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 από ώρας 19:00, παρουσία απ’ αρχής του Σεπτού μας Ποιμενάρχου των Τοπικών Αρχών, Ἐκπροσώπου του Δημάρχου Ηρακλείου της Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαίρης Ζούνη, των Δημοτικών Συμβούλων, του τ. Δημάρχου κ. Στ. Λ. Γεωργοπούλου καί κ.κ. Μαίρης Αρώνη, Νικ. Μπάμπαλου, Ιωάν. Γκίκα, Εκκλησιαστικών Συμβούλων και Συνεργατών, Κυρίων της Φιλοπτώχου Μερίμνης, Εκπαιδευτικών, πολλών Κληρικών, του Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Πανοσιολ. π. Παντ. Ραπτέα, Ιερατικώς Προϊσταμένων, Κατηχητών και Κατηχητριών και της αλκίμου Νεότητος της Περιοχής της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στα φιλόξενα Προαύλια των Εκπαιδευτηρίων «ΜΑΝΕΣΗ», Πρασίνου Λόφου 49 – 51 πιστώθηκε η πραγματική αγάπη στην Αγάπη, στον Λυτρωτή Κύριο, με ειδικά – σύγχρονα τραγούδια, θεατρικό έργο, και αυτό ειδικά γραμμένο για την Εορτή, με τίτλο «Έρως διαρκής», δρώμενα, παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια, ειδικό αφιέρωμα στα 90 χρόνια των «Μικρασιατικών», ύμνους και μουσικές γέφυρες.

«Έρως Ανώσεως» ο γενικός τίτλος της Εκδηλώσεως, ενός έρωτος που ανεβάζει τον άνθρωπο στο ύψος του καθαρμού, του φωτισμού και της θεώσεως.

Την πρωτοβουλία οργανώσεως, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως και προσωπικός του Σεβασμιωτάτου Κυρίου Κυρίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ είχε, όπως πάντοτε, η Ενορία Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής, το Πρεσβυτέριο, το Εκκλησιαστικό της Συμβούλιο, ο δραστήριος Ενοριακός Χριστιανικός Όμιλος Γυναικών και η τοπική Νεότητα. Συνέδραμε αποφασιστικά η όμορη Ενορία Αγίου Γεωργίου Παλαιού Ηρακλείου με την πρόθυμη συμμετοχή της.

Τα παιδιά μας, με τις νεανικές φλόγες των πυρίνων καρδιών τους άναψαν τον βωμό του θείου Έρωτος ώστε ολόκληρο το καλοκαίρι να μας κρατήση ενωμένους με τον Σωτήρα και τις ζωοπάροχες Εντολές Του, και όλο τον χρόνο και στην ζωή μας ολόκληρη.

Ευχαριστούμε τον σεπτό μας Επίσκοπο για την ενθάρρυνσι, την ευλογητή παρουσία του, τους ενισχυντικούς λόγους και την οικονομική του κάλυψι, σε δυσχερέστατες εποχές, όπως και για την αφειδή πατρική αγάπη του στα παιδιά και τα νειάτα του Χριστού και όλους τους εκλεκτούς Συνεργάτες μας.

Η Επιτροπή Συγκροτήσεως Εορτής Νεότητος, το Ενοριακό Κατηχητικό Συμβούλιο Στελεχών και η Διοικητική Ομάδα Ενορίας Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου